Vi anordnar Anhöriggrupper för:

  • Föräldrar till barn med diagnos
  • Partners till person med diagnos
  • Syskon (över 18 år) till person med diagnos och vuxna barn till föräldrar med diagnos.

Våra samtalsledare är egenerfarna, dvs. de är anhörig till person med diagnos. Ledarna har genomgått vår interna utbildning ”Balansmodellen” och Studieförbundet Vuxenskolans handledarutbildning samt själva deltagit i anhöriggrupp tidigare.

En samtalsgrupp i Balans är inte terapi. Vi verkar som ett komplement till vården, vi hjälper och stöttar varandra.

Du behöver vara medlem i Balans och kursen kostar 100 kr för alla 8 tillfällen. Fakturan kommer från Studieförbundet Vuxenskolan.

Samtalsgrupperna anordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. ”Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vår idé och verksamhet är starkt förankrad i demokrati, jämställdhet, humanism och hållbarhet. Vår värdegrund och vision bidrar till att frigöra människors kraft, engagemang och utveckla sin kreativa förmåga.” Läs mer här!

Varmt välkommen att anmäla dig till info@balansstockholm.se

Vi publicerar datum för start här på hemsidan och skickar ut i god tid i Nyhetsbrevet. Du kan när som helst anmäla intresse genom att skicka ett mail till info@balansstockholm.se. Så skriver vi upp dig på kölistan inför nästa start om du önskar det.