Vi anordnar Anhöriggrupper för:

  • Föräldrar
  • Partners
  • Vuxna barn och syskon

Våra samtalsledare är egenerfarna, dvs. de är anhörig till person med diagnos. Ledarna har genomgått vår interna utbildning ”Balansmodellen” och Studieförbundet Vuxenskolans handledarutbildning samt själva deltagit i anhöriggrupp tidigare.

En samtalsgrupp i Balans är inte terapi. Vi verkar som ett komplement till vården, vi hjälper och stöttar varandra.

Du behöver vara medlem i Balans och kursen kostar 100 kr för alla 8 tillfällen. Fakturan kommer från Studieförbundet Vuxenskolan.

Samtalsgrupperna anordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. ”Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vår idé och verksamhet är starkt förankrad i demokrati, jämställdhet, humanism och hållbarhet. Vår värdegrund och vision bidrar till att frigöra människors kraft, engagemang och utveckla sin kreativa förmåga.” Läs mer här!

Varmt välkommen att anmäla dig till info@balansstockholm.se

Vi publicerar datum för start här på hemsidan och skickar ut i god tid i Nyhetsbrevet. Du kan när som helst anmäla intresse genom att skicka ett mail till info@balansstockholm.se. Så skriver vi upp dig på kölistan inför nästa start om du önskar det.