Haka på!

Vi gör gemensamma kulturbesök. När vi planerat in något nytt dyker det upp i alla våra kanaler. Vi försöker hitta gratisbiljetter och utställningar med fri entré men ibland kan det dyka upp nåt vi inte kan missa som kostar en slant.

Medelhavsmuseet 15 maj

Följ med oss på kulturbesök den 15 maj! Vi ska besöka Medelhavsmuseet och titta på utställningen Habibi – The revolutions of love. Beskrivning av utställningen:

”Från Institut du monde arabe i Paris till Medelhavsmuseet i Stockholm. Nu visas Habibi – the Revolutions of Love, där samtida konstnärer från arabvärlden samt från Iran och Afghanistan utmanar könsnormer och utforskar relationer till den egna kroppen och till det offentliga rummet.”

Klicka på bilden för att läsa mer.

Vi möts upp utanför entrén på Fredsgatan 2, kl. 17:45.

Skriv till info@balansstockholm.se för att anmäla dig, så att vår kulturambassadör Susi vet hur många hon ska vänta in. Om intresse finns blir det fika (på egen bekostnad) efter utställningen.

Liljevalchs vårsalong 11 mars

För tredje året i rad gör vi ett gemensamt besök på Liljevalchs vårsalong!

Årets vårsalong visar 298 verk av en ny konstnärsgeneration, tio år yngre än genomsnittet under de senaste åren. Urvalet visar en stor variation av tekniker och material med allt från måleri, video, skulptur, keramik, textil, installation, AI, teckning och fotografi.

När: 11 mars, kl. 14:30
Var: Vi möts upp utanför
Vem: Vår kulturambassadör Susi Schäfer håller i träffen

Anmäl dig genom att skriva till info@balansstockholm.se