Va det nån som sa fika...?

Vi bjuder in till Balanscaféer en gång i månaden. Balanscafét är en mötesplats för alla som vill träffa oss och ta reda på vilka vi är och vad vi gör!  Det är ett bra tillfälle att lära känna föreningen och träffa andra medlemmar i en trygg gemenskap. Att dela erfarenheter med andra i liknande situation eller med liknande erfarenheter brukar vara hjälpsamt.

Ta med dig en anhörig eller närstående om du vill. Dörrarna är öppna mellan klockan 18-20, det är bara att dyka upp när du vill och stanna så länge du vill eller orkar. Ingen föranmälan behövs. Kom förbi och träffa oss, vi bjuder på fika förstås!

Det går bra att skriva till oss på info@balansstockholm.se om du vill att någon möter dig utanför, vi förstår hur svårt det kan vara med nya sammanhang ibland. Vi hjälps åt.


Datum våren 2024:

Måndag 22 januari

Måndag 26 februari

Måndag 25 mars

Måndag 29 april

Måndag 27 maj

Måndag 17 juni

Tid: kl. 18-20
Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23b. Vi ses i salen som heter Terassen.
Tillgänglighet: Det är en ganska lång trappa ner till lokalen så om du behöver hjälp skriv till info@balansstockholm.se eller ring på 08 618 13 33. Det går bra att höra av sig om du vill att någon möter dig utanför, vi förstår hur svårt det kan vara med nya sammanhang ibland. Vi hjälps åt.

 

Välkommen!