Hem » På gång! » Följ med Jonas Böhlmark på äventyr!

Följ med Jonas Böhlmark på äventyr!

kategori: På gång!

Just nu i är Jonas i Ording, Tyskland!

Svenske extremäventyraren Jonas Böhlmark, 33, från Mora paddlar SUP (stand up paddle) från Narvik till Skottland! Det är fortsättningen på ett äventyr han inledde hösten 2022. Den 20 januari landade han i Köpenhamn. Just nu är han i Ording i nördvästra Tyskland. Sen paddlar han ner förbi Holland, Belgien och till Calais i Frankrike innan han korsar Engelska kanalen till Dover. Därefter är planen att paddla längs Englands östkust ända upp till Skottland, där han planerar att landa i juni.

Varför?

Jonas vill minska stigmatiseringen kring- och öka kunskapen om - bipolär sjukdom, något som Jonas själv lever med. Han vill även hjälpa andra som lever med psykisk ohälsa att komma i gång med fysisk aktivitet och goda levnadsvanor.

Jonas genomför äventyret helt utan stora sponsorer utan mestadels med egna medel och mindre bidrag från privatpersoner och små företag. Du kan stödja Jonas via Gofundme. Klicka på bilden så kommer du dit.

Följ Jonas på Instagram

Klicka på bilden så kommer du till hans Instagramkonto.