Hem » På gång! » Föreläsning med Balans Stockholms ordförande – 16 september kl. 18-19:30 på Hälsans hus

Föreläsning med Balans Stockholms ordförande – 16 september kl. 18-19:30 på Hälsans hus

kategori: På gång!

Vi hade tyvärr problem med internetuppkopplingen under föreläsningen så vi kommer att spela in Emmas föreläsning längre fram. Håll utkik!

När vi pratar om bipolär sjukdom så utgår vi oftast från– och fokuserar på det sjuka men Emma Larsen har i sina studier vänt på perspektivet och tittar på bipolär sjukdom utifrån det friska. Hon har gjort nedslag i det hon kallar ”White Spaces”, enkelt förklarat mellanrummen mellan sjukdomsskov, och försökt ta reda på vad som behövs för att skapa, bibehålla och förlänga stabiliteten i dessa mellanrum.

Emma studerar Socialantropologi vid Stockholms universitet och är sedan våren 2024 ordförande i föreningen Balans Stockholm. Hon har ett par år varit runt på Stockholms specialistpsykiatriska mottagningar och föreläst på deras Patient- och anhörigutbildningar, hon föreläste även på SSBS (Svenska Sällskapet för Bipolär Sjukdom) höstkonferens 2023. Emma Larsen kommer dela sina samlade erfarenheter och kloka insikter på sin föreläsning den 16 september.

När: Måndagen den 16 september
Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23b, "Terassen"
Tid: Kl. 18-19:30
Youtube: Som vanligt sänder vi även live via vår Youtubekanal och föreläsningen kommer att ligga kvar så den går att se i efterhand.

Varmt välkommen!