Hem » På gång! » Balans Stockholms ordförande Emma Larsen har blivit vald till moderator för SIFUs höstkonferens om Bipolär sjukdom 2024!

Balans Stockholms ordförande Emma Larsen har blivit vald till moderator för SIFUs höstkonferens om Bipolär sjukdom 2024!

kategori: På gång!

Stabilitet ska inte bara vara ett liv utan skov, utan ett värdigt liv med hög livskvalitet!

Vi är stolta över att annonsera att vår ordförande Emma Larsen har blivit utvald att moderera SIFUs stora höstkonferens om Bipolär sjukdom.

Om konferensen:

För 15e gången anordnar SIFU den uppskattade konferensen Bipolär sjukdom – en konferens som vänder sig till hela teamet kring den bipolära patienten. Under höstens konferensdagar fördjupar vi våra kunskaper inom bland annat tidig diagnostik och behandling, bemötande, kognitiva svårigheter och medicinering när bipolär sjukdom är en av flera diagnoser. Dessutom får vi lära oss mer om hur det är att leva med bipolär sjukdom, hur närstående påverkas och vad vi inom vården kan göra för att minska stigma.

SIFU har publicerat en intervju med Emma Larsen som du kan läsa här: Intervju med Emma Larsen, moderator på Bipolär sjukdom 2024 | SIFU