Hem » På gång! » Info om sommarens kulturträffar

Info om sommarens kulturträffar

kategori: På gång!

Tisdag 9 JULI

”Som ung flicka mötte Stina Ekblad för första gången poeten Edith Södergrans dikter och blev djupt drabbad. Nu reciterar hon dem under bar himmel i ett intimt samspel med cellisten Mime Brinkmann, där också Bachs cellosviter bidrar till inramningen.”

Fanny och Susi från Balans möter dig utanför Galärparken kl. 17, platserna går åt fort så det är viktigt att va där i god tid,  Anmäl dig genom att maila info@balansstockholm.se eller klicka på knappen nedan och anmäl dig i Facebook-eventet. Galärparken ligger på Djurgården, se inlägg i Facebook-eventet för exakt mötesplats. Vi tar med oss kanslitelefonen så du kan nå oss på: 08- 618 13 33 om du inte hittar. Föreställningen är ca 50 min lång.

Ta med dig något att äta, något alkoholfritt att dricka, något mjukt att sitta på och rymdskorna så far vi iväg.