Hem » På gång! » DET FINNS PLATSER KVAR! Hälsoprogram för dig som är 55+

DET FINNS PLATSER KVAR! Hälsoprogram för dig som är 55+

kategori: På gång!

Anmäl dig redan nu för att säkra en plats.

Under hösten genomförde vi ett hälsoprogram för personer över 55 år som blev en succé. Nu erbjuder vi ytterligare en hälsogrupp.

Under 12 veckor får du som är över 55 år information om psykisk hälsa, levnadsvanor som kan underlätta och hjälpa dig att må bättre. Gruppen genomgår fysiska övningar som är särskilt anpassade för personer med psykisk ohälsa. Vi kommer även att ha samtal där vi delar våra livsberättelser och umgås över en fika.  

Våra gruppledare Thomas och Marianne har genomgått Mittuniversitets utbildning för gruppledare. Ylva Rönngren och Annette Björk från Mittuniversitet höll i utbildningsdagarna.

Start tordag 8 februari 2024 kl 14-16.15. Därefter varje vecka samma tid. Gruppen arrangeras i samverkan med Mittuniversitet i Sundsvall och Studieförbundet Vuxenskolan.

Ledare: Thomas Qvarnström som har ett stort intresse och erfarenhet av friskvård, han har bland annat lett många av våra utflykter.

Mer om forskningsprojektet kan du läsa här: en-personcentrerad-metod-for-livsstilsforandringar-hos-personer-med-psykisk-ohalsa/


Är du intresserad av att delta i hälsoprogrammet så skicka ett mail till info@balansstockholm.se eller ring oss på 08 618 13 33, lämna ett meddelande om vi inte svarar så ringer vi tillbaka till dig.