Hem » På gång » Nytt upplägg på våra digitala Balanscaféer! Nästa: 13 MARS 18-19:30 Möt en Anhörigkonsulent

Nytt upplägg på våra digitala Balanscaféer! Nästa: 13 MARS 18-19:30 Möt en Anhörigkonsulent

kategori: På gång

Den här terminen har vi bjudit in gäster till våra digitala Balanscaféer! 

Vi har bjudit in personer från olika professioner, som vi tror är relevanta för våra medlemmar. Våra ledord är Gemenskap, Kunskap och Insikt och vi hoppas att caféerna kommer leva upp till dem.

Upplägget är att vår gäst berättar om sitt yrke och vad en kan få hjälp med via den. Ni får givetvis ställa frågor, det vill vi uppmuntra er till. När presentationen är gjord och alla frågor är ställda så får ni varmsnacka om vad som helst. Det finns möjlighet att dela upp deltagarna i ”breakout rooms”, en funktion i appen som kan dela upp deltagarna i mindre grupper. Allt som sägs i gruppen stannar i gruppen!

Datum:

13 mars, kl. 18 – 19:30     – Möt en Anhörigkonsulent – Katja Nykänen är anhörigkonsulent på Kungsholmens stadsdelsförvaltning och stödjer anhöriga till personer som är långvarigt sjuka, äldre, har en funktionsnedsättning, psykisk ohälsa eller har missbruksproblem.

13 april, kl. 18 – 19:30      – Om boendestöd och kommunalt stöd

22 maj , kl.18 – 19:30       – Möte en Rehabkoordinator

Ingen föranmälan behövs anslut till mötet genom att klicka 

HÄR! 

Glöm inte slå på kameran och ljud och tryck på mute när du inte pratar!

  • Våra digitala caféer är främst för medlemmar i Balans Stockholm. Våra fysiska caféer på Hälsans hus och föreläsningar är öppna för alla oavsett vilken lokalförening du är med i. Du som inte är medlem än och vill lära känna oss och ta del av vår gemenskap är givetvis varmt välkommen också. Mer info hittar du i kalendern som länkas till på förstasidan.

 

Ansök om medlemskap genom att klicka här! Bli medlem i Riksförbundet Balans så hjälper du till att skapa gemenskap och bidrar till vårt arbete för en bättre psykiatri.