Hem » På gång » Vill du testa nytt mobilspel för personer med depression och bipolär sjukdom?

Vill du testa nytt mobilspel för personer med depression och bipolär sjukdom?

kategori: På gång
Fig: A Playtient Journey är ett mobilspel som syftar till att stötta människor med depression och bipolär sjukdom. Spelet är utvecklat för att hjälpa till med regelbunden medicinering och etablera hälsosamma rutiner på ett engagerande och empatiskt sätt. I spelet möter du Fig och Lys som kommer att vara dina vänner i resan mot bättre hälsa. Det är ibland svårt att se framstegen i ditt eget liv, därför är spelet utformat att genom spelvärldens utveckling hjälpa dig visualisera framstegen som du gör.
Längden på spelsessionerna är begränsade och tanken är att du som spelare ska komma tillbaka regelbundet snarare än att spela långa stunder.