Hem » På gång » ENTWINE – undersökning om anhörigvård

ENTWINE – undersökning om anhörigvård

kategori: På gång

”Det finns bara fyra sorters människor i världen: de som har varit anhörigvårdare, de som är anhörigvårdare, de som kommer att bli anhörigvårdare och de som kommer att behöva anhörigvårdare.”

Rosalynn Carter, före detta First Lady i USA

Att ge omvårdnad till en make/maka, sambo/särbo, familjemedlem eller en nära vän är en viktig uppgift som du kan tänkas få under livet. Det kan börja med att du kör din närstående till mataffären eller följer med till läkaren eller andra vårdbesök. Längre fram kanske du märker att du tar mer ledigt från arbetet för att ta hand om din närstående på grund av hans/hennes hälsotillstånd.

Oavsett om du för närvarande är anhörigvårdare eller får omvårdnad av en anhörig, är vi intresserade av att veta mer om dina unika erfarenheter som anhörigvårdare eller som mottagare av anhörigvård.

I så fall kanske du kan tänka dig att dela med dig av dina erfarenheter av anhörigvård genom att delta i denna undersökning.

Delta i undersökningen

Vem kan delta?

Om du är 18 år eller äldre och antingen ger eller får anhörigvård på grund av en kronisk sjukdom, ett funktionshinder eller ett annat långvarigt hälsotillstånd som medför ett vårdbehov kan du vara lämplig att delta i undersökningen.