Hem » På gång » Nu erbjuder vi träning med Friskis&Svettis digitalt!

Nu erbjuder vi träning med Friskis&Svettis digitalt!

kategori: På gång

Vår  träningsgrupp i samverkan med Friskis & Svettis erbjuds fysiskt och digitalt från och med 17 mars.

Medlemmar i Balans betalar endast 100 kr för alla träningstillfällen. Detta är ett mycket förmånligt erbjudande!  Först till kvarn!
Träningen är en anpassad träningsgrupp för Balans medlemmar.

Några röster från deltagare:
“Jag uppskattade både ledaren och gruppen samt hur passet leddes. Stefan höll en lugn takt som gjorde att man fick tid på sig att lära sig rörelserna och göra dem ordentligt, med påföljden att kroppen kändes rejält genomarbetad efter passet.”

“…det har varit så otroligt uppskattat, tacksamt och lyxigt att ha fått möjligheten och tillgången till fantastiska tränare. Det har också varit så väldigt roligt att få träna i grupp, skratta och känna gemenskap. Det har varit väldigt givande för mig och jag ser så fram emot att få fortsätta träna i höst”

8 tillfällen a´ 55 minuter.

Onsdagar kl 13.30 start 17 mars, och därefter 24 mars, 31 mars, (uppehåll påsklov) 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj, 12 maj.

FÖRST TILL KVARN! Anmälan till info@balansstockholm.se eller på telefon 08-6181333.

Var? Träningen sker i Friskis & Svettis lokal på Mäster Samuelsgatan i city där vi kan hålla avstånd. Vi sänder även träningen digitalt via Microsoft Teams, Du får länk till träningen när du anmäler dig.

Gruppen har plats för max 30 deltagare i lokalerna. Vill du endast delta digitalt finns inga begränsningar på antal deltagare. De som anmäler sig först får platserna. Passa på att boka!

Börja ditt nya liv i Balans med oss!