Hem » På gång » Vårens föreläsningar på Zoom – anmäl dig redan nu!

Vårens föreläsningar på Zoom – anmäl dig redan nu!

kategori: På gång

I vår anordnar vi spännande föreläsningar via mötesappen Zoom.

Onsdagen 13 januari kl 18: Balans med hjälp av fysisk aktivitet

Friskis&Svettis berättar om hur fysisk aktivitet påverkar kroppen och hjärnan Peppa dig själv att starta ditt nya liv efter julhelgerna! Föreläsningen är gratis för medlemmar, 100 kr för icke-medlemmar.

Anmäl dig till info@balansstockholm.se Utbildningen erbjuds via mötesappen Zoom, några dagar innnan kursen får en länk som du trycker på så är du inne i mötet.

Onsdagen den 27 januari kl 18: Medberoende mellan anhöriga och personer med psykisk ohälsa

Ida Högström driver Medberoendepodden som är en podcast om medberoende. Medberoende är ett vanligt tillstånd mellan anhöriga och personer med psykisk ohälsa. Ida föreläser om medberoende och har en 12-stegsutbildning i behandling, grundutbildning i psykologi samt är utbildad i kreativt skrivande. Läs mer på om medberoende på https://www.medberoendepodden.se Föreläsningen är gratis för medlemmar, 100 kr för icke-medlemmar.

Anmäl dig till info@balansstockholm.se Utbildningen erbjuds via mötesappen Zoom, några dagar innnan kursen får en länk som du trycker på så är du inne i mötet.

Onsdagen den 10 mars kl 18: 2-timmars utbildning i Våga Fråga: om myter och fakta om självmord.

Vi lär dig känna igen varningstecken på psykisk ohälsa och vi går igenom hur du kan stötta. Genom bikupor och samtalsövningar får du öva dig i hur du kan agera när någon har det svårt. Du får lära dig en samtalsmetod för hur du kan prata med någon som mår dåligt och du får konkreta råd på hur du kan följa upp och hur du lotsar rätt. Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta. Våga Fråga är en utbildning som är framtagen och granskad i samråd med ledande expertis inom området suicidprevention. Arrangeras i samverkan med Suicide Zero. Föreläsare: Kela Dahlén. Föreläsningen är gratis för medlemmar, 100 kr för icke-medlemmar.

Anmäl dig till info@balansstockholm.se  Utbildningen erbjuds via mötesappen Zoom, några dagar innnan kursen får en länk som du trycker på så är du inne i mötet.