Hem » På gång » Nu utökar vi våra Balanscaféer på Zoom!

Nu utökar vi våra Balanscaféer på Zoom!

kategori: På gång

Vi ses på mötesappen Zoom. Allt du behöver är en smartphone eller dator med internetuppkoppling. När du anmäler dig får du en inbjudningslänk. Tryck på den så kommer du in på mötet. Jätteenkelt!

Kommande caféer

7 december kl 18-19.30 Case Manager och Boendestöd – vad är det och hur kan man ansöka om detta?
MIA-projektet erbjuder personer med psykisk ohälsa en Case Manager som stöttar dig med personliga lösningar för att ge fysiskt, psykiskt och praktisk stöd på vägen mot arbete på den öppna arbetsmarknaden.
MIA står för Mobilisering inför arbete. Projektet startade våren 2017 och började som en idé om att utforska de metoder och arbetssätt som används idag, men även att utveckla nya insatser för att stödja människor på sin väg till arbetsmarknaden.

Kommunerna erbjuder personer med psykisk ohälsa stöd i vardagen genom boendestöd. Vi får veta om vilket stöd man ger och om hur man kan ansöka om detta.

Efter informationen finns tillfälle till gruppdiskussioner om frågan: Hur vet jag vilket stöd jag har rätt till?

OBS Föranmälan till info@balansstockholm.se eller 08-6181333.

14 december kl 18-19.30 Balans nya ungdomsorganisation UDDA
Anne Lichtenstein, grundare av UDDA, berättar om hur ungdomar kan få medmänskligt stöd av en “Kuddis”. En Kuddis är en person som har egen erfarenhet av att vara drabbad av psykisk ohälsa eller som anhörig till någon med psykisk ohälsa.

Efter informationen finns tillfälle till gruppdiskussioner om frågan: Vilka utmaningar har unga personer med psykisk ohälsa eller som anhöriga?

OBS Föranmälan till info@balansstockholm.se eller 08-6181333.