Hem » På gång » Promenera med Balans på World mental health day 10 oktober

Promenera med Balans på World mental health day 10 oktober

kategori: På gång

Vi uppmärksammar World mental health day (Världsmentalhälsodagen) den 10 oktober. Dagen, som utropats av WHO, är internationell och aktiviteter för att uppmärksamma psykisk ohälsa arrangeras över hela världen.

Denna dag samlas vi kl 13 för en gemensam promenad. Samlingsplats utanför vårt kansli på Hantverkargatan 2D (utanför huvudingången, (Gamla Serafen.) Alla som deltar får en T-shirt med Balans logga samt dryck med mellanmål. Vi promenerar cirka en timme. Maxantal deltagare är 50 och det är först till kvarn som gäller. OBS föranmälan krävs (pga av att vi har maxantal samt så vi kan beräkna mängd dryck och mellanmål). Du anmäler dig på mail info@balansstockholm.se eller via telefon 08-6181333. Vi håller givetvis avstånd enligt myndigheternas restriktioner.

Passa på att ta en härlig promenad med oss och samtidigt uppmärksamma Psykisk ohälsa!