Hem » På gång » Nu fortsätter succén med vår träningsgrupp – först till kvarn! Platser kvar!

Nu fortsätter succén med vår träningsgrupp – först till kvarn! Platser kvar!

kategori: På gång

Du kan fortfarande anmäla dig till vår mycket förmånliga träningsgrupp i samverkan med Friskis & Svettis!!!
Träningsgruppen startar 26 augusti men anmälan är fortfarande öppen. Nästa träningstillfälle är 2 september och därefter 9 augusti.

Medlemmar i Balans betalar endast 100 kr för alla träningstillfällen. Detta är ett mycket förmånligt erbjudande! Vi har förlängt anmälningsdatum  eftersom vi har platser kvar. Först till kvarn!
Mer information:
Anpassad träningsgrupp på Friskis & Svettis för Balans medlemmar startade i april med mycket nöjda deltagare och nu erbjuder vi en ny träningsgrupp.

Några röster från deltagare:
“Jag uppskattade både ledaren och gruppen samt hur passet leddes. Stefan höll en lugn takt som gjorde att man fick tid på sig att lära sig rörelserna och göra dem ordentligt, med påföljden att kroppen kändes rejält genomarbetad efter passet.”

“…det har varit så otroligt uppskattat, tacksamt och lyxigt att ha fått möjligheten och tillgången till fantastiska tränare. Det har också varit så väldigt roligt att få träna i grupp, skratta och känna gemenskap. Det har varit väldigt givande för mig och jag ser så fram emot att få fortsätta träna i höst”

När? Onsdagar kl 13.30 med start den 26 augusti 2020. 12 tillfällen a´ 55 minuter.

PLATSER KVAR – FÖRST TILL KVARN! Anmälan till info@balansstockholm.se eller på telefon 08-6181333.

Var? Träningen sker huvudsakligen utomhus, i Humlegården. Vid dåligt väder tränar vi på Friskis & Svettis lokal på Mäster Samuelsgatan i city där vi kan hålla avstånd.

Gruppen har plats för max 30 deltagare. De som anmäler sig först får platserna. Passa på att boka! 

Börja ditt nya liv i Balans med oss!
Mer information finns på https://balansstockholm.se/2020/06/25/nu-fortsatter-succen-med-var-traningsgrupp-forst-till-kvarn/