Hem » På gång » Nya anhöriggrupper och skrivargrupp startar

Nya anhöriggrupper och skrivargrupp startar

kategori: På gång

Anhöriggruppen ger kunskap och insikt i din anhörigs sjukdom som i sin tur leder till att du bättre kan förhålla dig till svårigheterna med att vara anhörig till någon med psykisk ohälsa.

Platser kvar i grupp varannan tisdag start 25/2 samt onsdagar (varje vecka) med start 18/3 samt 25/3. Om du vill gå i tisdagsgruppen, skicka ett mail till info@balansstockholm.se. Vill du gå onsdagar, anmäler du dig på länk: https://www.sv.se/avdelningar/sv-stockholm/kurser/balansanhoriggrupp-onsdagar-vt-20-352997/

Våra gruppledare är erfarna och professionella och ser till att det blir goda samtal i gruppen och att alla får komma till tals. Att träffa andra i en liknande situation är välgörande och du får tillfälle att diskutera din egna känslor som anhörig. Det som sägs i gruppen stannar i gruppen.

 

Skrivarkurs

Start 15 april.

Vi skriver om allt möjligt – efter deltagarnas önskemål. Det kan vara en limerick, en haiku, en tanka eller kanske bara en spretig dikt eller ett rim.

En del kanske skriver på en bok eller önskar skriva en roman eller novell – ja, det går också bra liksom att göra ett reportage eller skriva en bok-, musik- och/eller filmrecension!

Det viktiga är att vi skriver samt att vi stödjer och entusiasmerar varandra.

Det ska vara roligt att skriva, inget tvång.

  • När: 8 ggr på onsdagar varje vecka.
  • Tid: 17.30.–20.30, 4 studietimmar à 45 min.
  • Plats: Heleneborgsgatan 7 (T-bana Hornstull)
  • Antal deltagare: 8–10 st.
  • Kursledare Birgitta Hörnström
  • Kursen vänder sig till medlemmar i Balans Stockholm.

Kallelse kommer ca 1 vecka innan start efter anmälan.

Plats för 8-10 personer.

Om du inte hört något en vecka innan start har du tyvärr inte fått en plats, men är uppställa som reserv och kan bli kontakta senare om det blir avhopp….

Anmäl dig via denna länk:

https://www.sv.se/avdelningar/sv-stockholm/kurser/balansskrivarcirkel-2-vt-20-354510/

Balans medlemmar betalar 100 kr för hela kursen.