Hem » På gång » Kansliet har flyttat!

Kansliet har flyttat!

kategori: På gång

Nu har vi bytt adress! Men vårt nya kansli på Hantverkargatan 4 D är för närvarande obemannat p.g.a. situationen med det nya coronaviruset. Vi sköter verksamheten på distans och nås som vanligt via mail,  hemsidan, och sociala medier . Vi är numera nåbara varje dag, kontakta oss gärna på telefon 08-6181333 eller via mail till info@balansstockholm.se.

 

Presentation av föreningens kanslist:

Hej, jag heter Marianne Flynner och jobbar som föreningens kanslist. Jag har själv bipolär sjukdom och har även arbetat som anhörigkonsulent i Stockholms stad under många år.

Genom Föreningen Balans Stockholm har jag hittat min ”bipolära familj” och fått kunskap och insikt i min sjukdom. Jag har lärt mig hur jag kan leva ett gott liv med min sjukdom och min erfarenhet av psykisk ohälsa är numera en viktig kompetens i stödet till andra drabbade.

Förutom att arbeta med medlemsfrågor och föreningens verksamhet, kan jag även tipsa om landstingets- och kommunernas stödinsatser för personer med psykisk ohälsa samt deras anhöriga.

Kansliets adress: Hantverkargatan 4 D. T-bana Rådhuset uppgång Hantverkargatan. Dock är det obemannat för närvarande.