Hem » På gång » Information från kansliet

Information från kansliet

kategori: På gång

Tisdag den 25 februari är kansliet bemannat kl 13-18

Torsdag den 27 februari är kansliet bemannat kl 10-15

 

Hej, jag heter Marianne Flynner och jobbar som föreningens kanslist. Jag har själv bipolär sjukdom och har även arbetat som anhörigkonsulent i Stockholms stad under många år.

Genom Föreningen Balans Stockholm har jag hittat min “bipolära familj” och fått kunskap och insikt i min sjukdom. Jag har lärt mig hur jag kan leva ett gott liv med min sjukdom och min erfarenhet av psykisk ohälsa är numera en viktig kompetens i stödet till andra drabbade.

Förutom att arbeta med medlemsfrågor och föreningens verksamhet, kan jag även tipsa om landstingets- och kommunernas stödinsatser för personer med psykisk ohälsa samt deras anhöriga.

Jag finns på kansliet tisdagar och torsdagar kl 10-15. Välkommen att besöka kansliet (ring för säkerhets skull i förväg, ibland är jag på möte) eller ring mig på tel 08-6181333. Kansliets adress: Vårdvägen 3 vid St Görans sjukhus. T-bana Stadshagen.