» » Välkommen att kontakta kansliet

Välkommen att kontakta kansliet

kategori: På gång

Hej, jag heter Marianne Flynner och jobbar som föreningens kanslist. Jag har själv bipolär sjukdom och har även arbetat som anhörigkonsulent i Stockholms stad under många år.

Genom Föreningen Balans Stockholm har jag hittat min “bipolära familj” och fått kunskap och insikt i min sjukdom. Jag har lärt mig hur jag kan leva ett gott liv med min sjukdom och min erfarenhet av psykisk ohälsa är numera en viktig kompetens i stödet till andra drabbade.

Förutom att arbeta med medlemsfrågor och föreningens verksamhet, kan jag även tipsa om landstingets- och kommunernas stödinsatser för personer med psykisk ohälsa samt deras anhöriga.

Jag finns på kansliet tisdagar och torsdagar kl 10-15. Välkommen att besöka kansliet (ring för säkerhets skull i förväg) eller ring mig på tel 08-6181333.